Bloggeri

Alerg.ro “Old Town Race – 29 Martie 2014″

În premieră, o cursă de alergare va avea loc în centrul vechi al Bucureștiului, loc asociat de obicei cu terasele de vară, cu nopți pierdute la o bere sau cu petrecerile de hipsteri. Acum, pentru cine dorește, centrul vechi va putea fi descoperit și pe fugă, dintr-o perspectivă inedită.

smartatletic“Let’s run! 5KM Old Town Race, Bucuresti”

Ei bine, pe 29 martie 2014, acest loc se transforma intr-o adevarata pista de alergare, devenind gazda unor evenimente tematice. Sub conceptul de 5KM Old Town Race, incepe o serie de evenimente in jurul valorilor sport, distractie si stil de viata activ si sanatos.5KM pot fi alergati in 20 minute sau in 50, prea putin conteaza asta, important este sa va simtiti bine si sa va bucurati de o alergare in aer liber. Totodata o sa aveti ocazia sa descoperiti Centrul Vechi al capitalei dintr-o alta perspectiva. Ramane un loc in care va puteti distra in continuare, dar intr-un mod cat se poate de activ si sanatos.

Florin Simion “Si alergatorii merg in Centrul Vechi … OLD TOWN RACE – 29 Martie 2014″

In 2012 am alergat in centrul vechi din capitala Slovaciei, mai exact in cadrul Bratislava Maraton. Trecerea prin centrul istoric a fost fabuloasa cu atat nai mult cat turistii au devenit spectatori spontani.
Eu m-am inscris deja la OLD CITY RACE! Va indemn si pe voi! Cu ocazia asta poate chiar stam la o terasa si mai povestim!

florin_chindea_banner_512x512Florin Chindea “Alergare in Centrul Vechi din Bucuresti”

Este vorba mai exact despre o serie de evenimente in jurul valorilor sport, distractie si stil de viata activ si sanatos. 5KM ii poti alerga in 20 minute sau in 50, nici nu conteaza prea mult, important este sa te simti bine!

Biciclistul.ro “Alergare în Centrul Vechi – Bucharest Old Town Race”

Mi se pare inedit să alerg prin centrul vechi, unde de regulă merg să beau :) O să-mi aduc şi copiii, să-mi facă galerie. Eu voi participa la cursa de 10 km.

Biciclistul.ro“Old Town Race, cursa in care mi-am batut toate recordurile”

Organizarea a fost impecabilă, n-am nimic de comentat. Traseul era marcat cu benzi, voluntarii erau peste tot, n-am avut în niciun moment vreo nelămurie, cu toate că nu am asistat la şedinţa tehnică (dacă s-a ţinut aşa ceva) şi nici nu am studiat cu atenţie traseul în prealabil.
Mi-a plăcut foarte mult şi aplicaţia pentru Facebook, care mi-a publicat fotografii, chiar în timp ce alergam.

Roxana Lupu “INTRA IN CONCURS: invitatie gratuita la Old Town Race, alergare in Centrul Vechi al Capitalei”

Prieteni, afara e soare!, e cazul sa sarbatorim! So, cine stie despre acest nou concept de cursa de alergare, Old Town Race? Da, este vorba despre o serie de curse de alergare in… Centrul Vechi! Suna palpitant, nu?

Top